23 فروردین 1404
24

مدیرکل بنیادمسکن گلستان از افتتاح و بهره‌برداری بیش از 318 میلیارد تومان پروژه به مناسبت دهه حساب 100 در روستاهای این استان خبر داد.

افتتاح ۳۱۸ میلیارد تومان پروژه عمرانی در روستاهای گلستان‌
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

داوود خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان با بیان اینکه مهم‌ترین اولویت بنیادمسکن، نوسازی و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی در روستاها است، اظهارکرد: این نهاد انقلابی ماموریت‌های متنوعی برعهده دارد که مهم‌ترین آن تامین مسکن برای اقشار مردم در روستاها است.

مدیرکل بنیادمسکن گلستان گفت: عمده فعالیت‌های بنیاد مسکن از جمله طرح‌های هادی شامل زیرسازی و آسفالت معابر و جدول‌کشی، ایمن‌سازی، مقاوم سازی و نوسازی واحدهای مسکونی در روستاها تمرکز دارد اما بعضاً در شهرهای زیر 25 هزار نفر نیز برخی طرح‌ها را اجرایی می‌کند.

وی با گرامیداشت دهه حساب 100 حضرت امام (ره) از افتتاح و بهره برداری از بیش از 318 میلیارد تومان پروژه عمرانی در روستاهای استان گلستان خبر داد و گفت: ‌این پروژه‌ها از دهه فجر سال گذشته تا کنون کارسازی و اجرا شده است. در بخش مسکن روستایی در این ایام 865 واحد مسکونی با اعتبار 250 میلیارد و 650 میلیون تومان در روستاهای استان افتتاح می‌شود.

خسروی با اشاره به اجرای پروژه‌های عمرانی در قالب طرح هادی در روستاها نیز بیان کرد: به مناسبت این ایام 62 پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی با اعتبار 45 میلیارد و 560 میلیون تومان به مساحت 253 هزار مترمربع به بهره برداری خواهد رسید.

وی به افتتاح و تحویل 42 واحد مسکونی به اقشار محروم و نیازمند در روستای تقی آباد گنبدکاووس اشاره کرد و گفت: این واحدهای مسکونی در مدت 24 ماه ساخته شده‌اند و برای احداث آنها نیز بالغ بر 22 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

انتهای پیام/.


https://gorganema.ir